INGREDIENTS
· 120gr de xocolata negre sense sucre, picada a trossos grans
· 115gr de mantega o margarina
· 2 ous grans
· 260gr de sucre blanc
· 1 culleradeta de vainilla en pols
· 70 gr de farina
· ½ culleradeta de sal
· 180gr de xocolata tallat a trossos (es millor si es una xocolata diferent de la que utilitzeu com a base: blanca, amb llet, 72% cacao...)
· 90gr de nous picades
· Sucre glas
Preescalfar el forn a 180ºC. Untar amb mantega un motlle de forn de 20cmx20cm aprox . i reservar.
Desfeu la xocolata sense sucre i la mantega, nosaltres ho fem al bany maria, però també ho podeu fer al microones.
Bateu el sous en un bol gran, afegiu el sucre a poc a poc fins que quedi una crema homogènia i de color llimona.
Afegiu la xocolata desfeta, l’essència de vainilla i bateu. Afegiu la farina i la sal i bateu a baixa velocitat fins que la barreja sigui homogènia.
Afegiu les nous i els trossos de xocolata i barregeu amb una cullera de fusta o una espàtula. Aboqueu al motlle de forn que teníeu preparat. Coure durant 30min. O fins que les bores comencin a separar-se del motlle.
Deixeu refredar sobre una reixa abans de tallar-los a trossets de un 5x5cm. Empolvoreu amb sucre glas i ja estan llestos. Bon profit!!!
Aqui us deixem un video per si teniu dubtes!
No hay comentarios:
Publicar un comentario